0

Τρόποι αποστολής

Φωτογραφία από

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ    

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στην Ελλάδα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Pirolisi.gr.   

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

  Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:  

  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 210 9520544 και θα φροντίσουμε για την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.  
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 9520544 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της "Επικοινωνία" εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.  

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ   

Τα προϊόντα του καταστήματος Pirolisi.gr  έχουν την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής. Μπορείτε λοιπόν να τα επιστρέψετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους.

Προϊόντα χρησιμοποιημένα, φθαρμένα(χτυπημένα ) ή αποσυσκευασμένα δεν θα επιστρέφονται. Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές κατά τις οποίες το προϊόν θα είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του.  Προϊόντα ελαττωματικά ή διαφορετικά από την παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. 

Το κόστος επιστροφής σε περίπτωση λάθους του πελάτη επιβαρύνουν τον ίδιο. 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  

Το μεταφορικό κόστος της εκάστοτε παραγγελίας διαφέρει αναλόγως την τοποθεσία παράδοσης (εντός ή εκτός Αττικής) και τον όγκο της παραγγελίας. 

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες και διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρία μας σχετικά. 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.  

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.  

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Μετά την Ολοκλήρωση της παραγγελίας,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το μεταφορικό κόστος που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας.

Για τους Τρόπους Αποστολής των παραγγελιών ισχύουν τα εξής:

  • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στον Ασπρόπυργο.Βρείτε μας στους Χάρτες.
  • Για παραγγελίες εκτός Αττικής αναλαμβάνουμε δωρεάν την παράδοση της παραγγελίας σε πρακτορείο μεταφορικής της προτίμησης σας στην Αττική,με χρέωση παραλήπτη.Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
  • Για παραγγελίες εντός Αττικής ισχύουν τα εξής:

- Για παραγγελίες κάτω των 300 € εντός Αττικής το μεταφορικό κόστος των προϊόντων υπολογίζεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

- Για παραγγελίες εντός Αττικής άνω των 300 € έχετε δωρεάν μεταφορικά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει προτίστως να προηγηθεί σχετική ενημέρωση για το μεταφορικό κόστος της παραγγελίας και στη συνέχεια να προχωρήσετε με την πληρωμή του συνολικού ποσού μέσω Τραπεζικής κατάθεσης.

 

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Τηλεφωνικό κέντρο

+30 210 95 20 544

+30 210 34 71 093

E-mail

[email protected] 

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης  Πελατών του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος λειτουργεί καθημερινά  09:00π.μ. με 16:00μ.μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να σας ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά προσαρμοσμένη στις δικιές σας ανάγκες.