0

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας έχει ως αντικείμενο την προμήθεια, την συντήρηση και την εγκατάσταση φορητών και μόνιμων συστημάτων πυρασφάλειας, έχοντας στο ενεργητικό της 40 έτη εμπειρίας , εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα και άρτια καταρτισμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

Συνεργασίες με Ευρωπαϊκούς Οίκους

Ο συνδυασμός ισχυρής οικονομικής διαχείρισης, ευέλικτου μάρκετινγκ, ανταγωνιστικών τιμών και συνεργασιών με επώνυμους Ευρωπαϊκούς Οίκους με παράλληλη παροχή αποκλειστικότητας από τους ίδιους, εξασφαλίζουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης ακόμα και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και ύφεσης.

 Κέντρο Επανελέγχου Φιαλών 

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Κέντρα Επανελέγχου Φιαλών Υψηλής & Χαμηλής Πίεσης που σχετίζονται με τον περιοδικό έλεγχο των πυροσβεστήρων σε χαλύβδινες φιάλες και σε φιάλες από κράμα αλουμινίου.

 

Οι ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΟΕ ακολουθούμε μια ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά ενώ η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξή μας βασίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία, στην τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση των στελεχών μας.

 

Πιστοποιήσεις

Παρακάτω ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες απο τις πιστοποιήσεις μας:

  • Πιστοποιητικό ISO:9001:2015  
  • Πιστοποιητικό Επανελέγχου Φιαλών Υψηλής-χαμηλής πίεσης KEF/10.13.0201
  • Πιστοποιητικό IS Μονίμων Συστημάτων 10.19.0074R1 σύμφωνα με την οδηγία 2010/35/EU (TPED) και το ADR
  • Πιστοποιητικό Συστημάτων κατάσβεσης που περιέχουν φθοριούχα αέρια F-GAS σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) 304/2008
  • Πιστοποιητικό Αρμόδιου Ατόμου MIRTEC1-011799CER119111900191
  • Πιστοποιητικό Αναγνωρισμένης Εταιρείας 10.13.0200.01

 

After Sales Service

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την διασφάλιση της καλής ποιότητας των προϊόντων & των υπηρεσιών μας καθημερινά.

Κορυφαίο Customer Service & πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ζητήματα αναφορικά με τον πυροσβεστικό σας εξοπλισμό με υπευθυνότητα,ταχύτητα και άριστη τεχνογνωσία.

Αυτό δεν σταματάει μετά την πώληση αφού είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε.

Μαζί μας μπορείτε να νιώθετε εμπιστοσύνη!

 

 

 

 

Gallery

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να σας ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά προσαρμοσμένη στις δικιές σας ανάγκες.