0

Συμμετοχή σε εκθέσεις

Δείτε τις συμμετοχές της εταιρίας μας σε διεθνείς και πανευρωπαϊκές Εκθέσεις για το 2022.

Η ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ Ο.Ε. με γνώμονα την καινοτομία και την συνεχή εξέλιξη ,συμμετείχαμε το 2022 στις παρακάτω εκθέσεις προϊόντων με σκοπό τόσο την παρουσίαση των νέων προϊόντων μας στο ευρύτερο κοινό ως εκθέτες όσο και την αναζήτηση νέων εξελιγμένων λύσεων σε ζητήματα πυροπροστασίας ως κοινό.

ISS EXPO 2022
15-18/04/2022,MEC Παιανίας

Παρουσιάσαμε περίπτερο με τα προϊόντα μας στην συνδιαστική έκθεση ISS (Indelex/Securexpo/Smart Home Expo) η οποία περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού,υπηρεσιών και λύσεων για ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις από τους παρακάτω τομείς:
-Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφάλειας
-Έξυπνος Οικιακός και Κτιριακός Αυτοματισμός
-Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Χάρη στην συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου η διεθνής έκθεση ISS έχει καταξιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων.

Κατά την διεξαγωγή της έκθεσης χιλιάδες επαγγελματίες από τον κλάδο αλλά και από συναφείς κλάδους επισκέπτηκαν την έκθεση αναζητώντας νέα προϊόντα & καινοτόμες λύσεις , εγκαινιάζοντας νέες δημιουργικές συνεργασίες.

Δείτε περισσότερα εδώ.

INTERSCHUTZ 2022
20-25/06/2022,Ανόβερο Γερμανία

Η INTERSCHUTZ είναι κορυφαία εμπορική έκθεση σε παγκόσμια κλίμακα για τις υπηρεσίες πυρόσβεσης και διάσωσης,την πολιτική προστασία και την ασφάλεια.
Αποτελεί πόλο έλξης για εταιρείες από όλο τον κόσμο που επιδιώκουν να αναπτύξουν νέες αγορές για τις λύσεις τους,να μάθουν για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με τους διεθνείς ομολόγους τους.

Τα Βασικά θέματα στην έκθεση ήταν η Ψηφιοποίηση,η Πολιτική Προστασία και η Αειφορία.Συγκεκριμένα για το 2022 σημειώθηκαν τα εξής:
- Πάνω απο 1.300 εκθέτες απο 50 έθνη 
- 85.000 επισκέπτες απο 61 χώρες
- Παρουσιάστηκαν περισσότερα απο 2.600 προϊόντα 

 

ENERGEIA.TEC 2022
21-23/10/2022,MEC Παιανίας

Παρουσιάσαμε περίπτερο με τα προϊόντα μας στην μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό,τα συστήματα ασφαλείας και την ηλεκτροκίνηση.Η έκθεση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες ξεπερνώντας τις προσδοκίες της διοργανώτριας εταιρίας Τεχνοεκδοτική / T-Press. 

Το επισκεπτικό κοινό που τίμησε με την παρουσία του την έκθεση ήταν πιο στοχευμένο και εξειδικευμένο,ενώ ιδιαίτερα δυναμική ήταν η συμμετοχή από κάθε περιοχή της χώρας. 

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να σας ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά προσαρμοσμένη στις δικιές σας ανάγκες.